Eg vil bestille nye varer torsdag 23. mai!


Ta kontakt på epost anne-liv.roysum@hotmail.com eller mobil 909 87 849 om det er noko du vil eg skal bestille til deg. 

Du kan også bestille via denne linken: https://thealoeveraco.shop/oxTAkV5x


Forever Livings Aloe vera-produkter verdsettes av millionvis av mennesker over hele verden og selges via forhandlere på 160 markeder. Vi håper at også du har oppdaget og testet Forever Living Products Aloe vera-produkter av absolutt høyeste kvalitet.

 

 

 

Aloe Prepolis Creme er eit av dei mest populære produkta og den eg sel desidert mest av, så den er verdt å prøve. Kan brukast til nesten alt. Aloe og propolis i lag👍 Utmerket for tørr hud over heile kroppen. Kremet konsistens og herleg honningsduft.Aloe Avocado Face & Body Soap 
Frisk og fuktende såpe med Aloe vera og avokadoolje som passer for alle hudtyper. Såpen rengjør fet hud varsomt uten å irritere. Og har du tørr og følsom hud, hjelper den huden med å bevare den viktige fuktighetsbalansen. Rengjør både skånsomt og effektivt og har en uimotståelig oppfriskende sitrusduft.

Aloe Body Wash 
Ønsker du en rengjøring for hele kroppen som er effektiv, men likevel mild, og som tilfører fuktighet i stedet for å tørke ut? Du trenger ikke å lete lenger. Aloe Body Wash inneholder vår hudpleiende Aloe vera, er pH-balansert og opprettholder hudens fuktighetsnivå.  Den innbydende duften fører tankene til skog, rav og friske urter, noe som passer både for kvinner og menn. 

Aloe Liquid Soap 
Den kombinerer hudpleiende Aloe vera og arganolje med naturlig rengjørende stoffer, blant annet fra kokosnøtt. Unn deg en såpe som gir en luksuriøst ren og deilig følelse, uten å tørke ut huden.  Denne passer fint for hele familien, også for dem med følsom hud. Den kan brukes over hele kroppen og dufter friskt og godt – og ikke for sterkt.Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream

Sonya™ Aloe Deep Moisturizing Cream består av en rekke ingredienser som både tilfører og binder fuktighet. I tillegg til vår Aloe Vera med sine utmerkede hudpleiende egenskaper, inneholder kremen pleiende oljer fra macadamianøtt og solsikkefrø, fuktighetsbindende sorbitol og natriumhyaluronat. Den inneholder også mykgjørende lauryllaktat og kolesterol, samt den hudpleiende aminosyren L-arginin. gode, pleiande ansiktskrem. Den passe utmerket som nattkrem for alle hudtyper og som dagkrem for deg med normal til tørr hud.Awakening Eye Cream

Til ekstra fuktighet og oppstrammende pleie til den tynne huden rundt auge er awakening eye cream fin å bruke.Aloe Ever-Shield™

Skånsom og effektiv deodorantstift med hudpleiende Aloe vera. Mild unisexduft og behagelig konsistens som verken kleber eller etterlater flekker på klærne.Lips™for Women EdP

Leppecerat med Aloe vera, jojobaolje og bivoks gjør leppene dine myke og glatte og beskytter dem mot vær og vind.


Litt om nokon av produkta

Aloe Body Lotion 

Passer for deg som vil ha en myk og glatt hud over hele kroppen hver dag, med opprettholdt fuktighetsbalanse. Du får en lotion som trekker raskt inn i huden uten å føles klebrig eller fet. Den passer for alle hudtyper og har en lett blomstret duft som passer til både menn og kvinner.

Aloe Moisturizing Lotion 

Oppdag en helt ekstra fuktighetsbevarende, pleiende og mykgjørende allroundlotion for både ansikt og kropp, basert på vår Aloe vera. Denne passer utmerket på reisen når du vil pakke lett.

Aloe MSM Gel 

Dyptgående massasjegel med beroligende og styrkende egenskaper. Inneholder blant annet MSM (Metylsulfonylmetan, en organisk svovelblanding som finnes i nesten alle levende organismer) og Aloe vera. Duftfri.

Aloe Vera Gelly 

Tørr hud, solbrenthet og kløende insektbitt? Aloe Vera Gelly inneholder stabiliserende Aloe Vera Gel som raskt absorberes av huden og virker beroligende, pleiende og fuktighetsbevarende. Brukes på hud som trenger den, fra topp til tå.

Forever Ultra™ 
Raskt måltid med orden på kaloriene. God shake med høyverdig soyaprotein, viktige vitaminer og mineraler og en herlig kremaktig vanilje- eller sjokoladesmak. Maksimalt med næring og minimalt med kalorier gjør at den passer like godt som måltidserstatning ved vektkontroll som til mellommåltid, proteintilskudd etter treningen eller når du ganske enkelt er sugen på noe godt.

Har du sprøsmål kan du ringe meg 909 87 849

Oversikt over alle produkta ser du på www.foreverliving.no

Del denne siden